2020-06-23 09:25:12• hírek • Fizetett tartalom

Miért nyújt többet egy bemutatóüzlet, mint egy barkácsáruház?

A Lebăda csapata már régóta nem híve a klasszikus értelemben vett barkácsáruházak által képviselt koncepciónak, sokkal inkább az olyan bemutatóterem, vagy divatosabb szóval élve showroom létjogosultságában hisznek, melyben az ügyfelek könnyűszerrel megtalálhatják a saját terveikhez tökéletesen illő megoldásokat.

Egy ilyen, közepes méretű üzletben ugyanis a rendelkezésre álló büdzsétől függetlenül mindenki megtalálhatja azokat a minőségi termékeket, melyek segítségével megvalósíthatja lakásátalakítási terveit. Legyen szó fali- vagy padlócsempéről, parkettekről, ajtókról, fürdőszobai bútorokról, szaniterekről, falfestékekről, nemesvakolatokról, fűtés- vagy vízrendszeri elemekről, a Lebăda bemutatótermében első kézből lehet ezekkel megismerkedni, mi több, profi szakemberek segítenek meghozni a helyes döntést a nehéz kérdésekben.





Mi különbözteti meg a bemutatótermet a barkácsáruháztók?

Első sorban az, hogy nem kell a vásárlónak akár több mint 10 ezer lapméternyi területet bejárnia, ha szeretné megtalálni az óhajtott terméket. A Lebăda bemutatóüzlete mindössze 600 négyzetméteren terül el, ám még így is több mint 3 500 termék közül lehet válogatni. Találunk ezek között saját márkás terméketet, melyeket a cég szamosborhídi gyárában állítanak elő, de természetesen nem hiányozhatnak a legismertebb, országos és nemzetközi cégek portékái sem.


Az itt történő beszerzés során a vásárlónak nem kell nehéz, olykor koszos anyagokat cipelnie, mint egy barkácsáruházban, hiszen akár egy kanapén ülve, egy szakember segítségével is kiválaszthatja a kívánt termékeket. Az egyetlen, melyet meg kell tennie, az, hogy autójával beáll a rakodási területre, ahol a cég munkatársai bepakolják csomagtartójába a vásárfiát. Minek pocsékolná arra a idejét, hogy egy barkácsáruházban hosszú perceken keresztül keresse a munkatársakat, ha a Lebădában profi módon is kiszolgálhatják, és még a kollégákat sem kell hajkurásznia.




Ugyanakkor nem elhanyagolható tény az sem, hogy a barkácsáruházak sokszor azt az érzetet keltik a vásárlóban, hogy nagyszerű üzletet csinált, holott utánaszámolva kiderül, korántsem volt olyan előnyös a vásár. És azt se felejtsük el, hogy olykor a termékek minősége is hagy némi kivetnivalót maga után.


"Küldetésünk az esztétikai és a gyakorlati oldalra való összpontosítás, az innovatív ötletek minél gyorsabb és hatékonyabb megvalósítása. Nem kötünk kompromisszumokat a minőség, az innováció vagy a stílus rovására. Bemutatótermünkben egy teljesen megújult kiállítási területet készítettünk elő, ahol ügyfeleink megismerkedhetnek a legelismertebb országos és nemzetközi gyártók széles termékkínálatával, mely mellé profi tanácsadást is biztosítunk"- nyilatkozta Cristian Pasca, a Lebăda markeingigazgatója.


Amennyiben szeretné ön is igénybe venni a Lebăda által nyújtott szolgálatatásokat, keresse fel a cég Károlyi úti üzletét vagy böngéssze bizalommal a novolor.ro-t.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: