2010-05-12 16:53:07• hírek • Szatmár.ro

Miért jó gyermeknek lenni?

A Szatmári Magyar Hírlap, valamint a Szatmárnémeti MADISZ, az Amik Kft. és az Andadino játszóház közös nagy nyereményjátékot hirdet Gyermeknap alkalmából.

Gondolkozz el, hogy miért jó neked gyermeknek lenni. Ha összeszedted a gondolataidat, írd le, legkevesebb fél legtöbb egy oldalban. Olvashatóan! Küld el a Szatmári Magyar Hírlap szerkesztőségébe, s részt vehetsz a nagy gyermeknapi nyereményjátékon, ahol értékes nyeremények várnak rád! A fogalmazásodhoz csatold a Hírlapban található nyereményszelvényt, kitöltve!

Nyeremények:

Első díj: a Szatmárnémeti MADISZ jóvoltából a nyertes részt vehet az augusztusban az ifjúsági szervezet által szervezett, s remek nyári kikapcsolódást jelentő nyári táborban; korosztályától függően vagy az angol-mesetáborban, vagy pedig a kézművestáborban; 
Második díj: az Amik Játékgyártó Kft. felajánlásában 200 lej értékű fa játék csomag;
Harmadik díj: az Andandino játszóház (Liviu Rebreanu utca 76. szám) 100 lej értékű utalványa, amellyel egy igazi mesevilágba csöppenhetsz barátaiddal, testvéreddel együtt.

A fogalmazást és a nyereményszelvényt juttassd el a Szatmári Magyar Hírlap szerkesztőségébe (Retezatului utca 32. szám), legkésőbb június 3-a 10 óráig.

Sorsolás: június 3-án 12 órakor.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: