2014-04-15 09:18:00• hírek • Blikk.hu

Micsoda keblet növesztett Vajna Tímea!

Látványosan nagyobb mellel domborít Vajna Tímea! A filmproducer, Andy Vajna felesége alaposan megváltozott, amióta a filmügyi kormánybiztos párja. Öltözködése letisztult, folyamatosan edz, és most már szembetűnően méretesebb kebellel pózol.


A közösségi oldalára legújabban feltöltött képein nagyon szembetűnő a különbség kebeltájon. Ugyan korábban sem panaszkodhatott alakjára a kormánybiztos felesége, az utóbbi hónapokban azonban feltűnően formásabb lett, mint korábban. Minden bizonnyal az átalakulás annak is köszönhető, hogy egy befolyásos férfival kötötte össze az életét, ezáltal már Timivel szemben is vannak elvárások, amelyeknek igyekszik eleget tenni. Ráadásul sokat forog hollywoodi sztárok körében, akiknél a tökéletes külső alapkövetelmény.

A feleség a minap büszkén pózolt síelés közben szűk fehér pólóban, amely látni engedte körülbelül két mérettel dúsabb keblét. A képen még az is kivehető, hogy sportmelltartót visel, ami síelés közben persze praktikus, mellműtétek után pedig hetekig kötelező.

- Egyértelműnek tűnik, hogy plasztikai beavatkozás történt. Ránézésre háromszázharminc köbcentis implantátumot tehettek be, amely két melltartómérettel nagyobb mellet jelent - magyarázta egy plasztikai sebész a Blikknek a fotó alapján. A szakember azt is hozzátette: a beavatkozás utáni felépülés körülbelül hat hét, ez attól is függ, hogy az implantátumot izom-, félizom- vagy mirigyállomány alá tették.

Olvassa tovább a Blikk.hu-n!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: