2017-12-16 06:58:08• hírek • Blikk.hu

Micsoda ajándék: ezt üzente a világhírű kosarasnak Hosszú Katinka

LeBron James biztosan nem számított arra, hogy az Iron Lady küld majd neki ajándékot.

Hosszú Katinkáról régóta tudni, hogy a Cleveland Cavaliers kosárlabdázója, LeBron James az egyik nagy példaképe. Ezt a jelenleg Koppenhágában a rövidpályás úszó Európa-bajnokságon versenyző Iron Lady egy kis ajándékkal nyomatékosította is, melyet személyesen a világhírű kosarasnak címzett.
 

Az ajándék mellé egy megható üzenetet is küldött az amerikai sportolónak, aki péntek hajnalban elérte pályafutása 59. tripla-dupláját, ezzel pedig az NBA történetének hatodik legeredményesebb játékosa ebben a mutatóban.
 

Ezt írta Hosszú Katinka az ajándék mellé:

Kedves LeBron! Nem is tudod, hogy milyen mértékben járultál hozzá ahhoz, hogy elérjem a célom. Úton Rio, a negyedik olimpiám és a célom, az első olimpiai érmem felé, a te iránymutatásod követtem, ha valahol elakadtam.

„Vajon mit tenne most LeBron?” Sokszor kérdeztem ilyen helyzetekben ezt magamtól, mert a hozzáállásod, a kitartásod és a professzionalizmusod példaértékű a számomra.

A filozófiád segített ahhoz, hogy három aranyérmet és egy ezüstérmet nyerjek Rióban. Nem tudom szavakba önteni, mennyire hálás vagyok neked. Kérlek, hadd fejezzem ki hálámat ezzel a személyre szóló ajándékkal.

Köszönöm szépen,

Hosszú Katinka


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: