2006-11-16 15:58:10• hírek • Szatmár.ro

Michael Jackson visszatért!

 Gyemekmolesztálási pere óta először lépett nyilvánoság elé a popsztár. Egy csapat gyerek társaságában.
Gyermekmolesztálási pere lezárulta óta először lépett a nyilvánosság elé Michael Jackson. A 48 éves énekes a World Music Awards in London díjátadó ünnepségére volt hivatalos abból az alkalomból, hogy 25 éve jelent meg minden idők legsikeresebb albuma, a Thriller, melyből világszerte 50 millió darabot adtak el.
 
Zombik helyett megint a gyerekek

Mindenki az ünnepelt nótát várta tőle, ehelyett azonban a We Are The Worldöt énekelte el egy csapat tapsoló, csápoló gyerek társaságában a pedofil imidzséhez úgy látszik, hűen ragaszkodó pop sztár.

 

Jackson megköszönte azoknak az embereknek a támogatását, akik mindvégig kitartottak mellette a bajban. Arra a kérdésre, hogy hol járt az elmúlt másfél évben, azt a kurta választ adta, hogy mindenfelé.

Negyvenmilliós szállodafoglalás

A popsztár pere után elhagyta az Egyesült Államokat és akkoriban azt nyilatkozta, hogy nem szándékozik visszatérni hazájába, amely meghurcolta őt és tönkretette hírnevét, karrierjét. Jacko azóta megfordult többek között a közel-keleti Bahreinben és Írországban is.

A költekezéséről híres, amúgy mára meglehetősen eladósodott énekes egyébként néhány napja 95 ezer fontért, azaz csaknem 40 millió forintért kibérelt magának egy egész londoni szállodát egyetlen éjszakára.

velvet.hu 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: