2010-11-10 08:21:49• hírek • MTI/AP

Michael Jackson plasztika-függő volt

Michael Jackson édesanyja szerint fia rabja lett a plasztikai sebészetnek.

Katherine Jackson erről Oprah Winfrey hétfőn sugárzott műsorában beszélt, amelyben a elhunyt világsztár három gyermeke, a 13 éves Prince, a 12 éves Paris és a 8 éves Blanket is megjelent. A gyerekekkel való beszélgetést előzőleg a Jackson család kertjében vették fel rokonaik körében.

Katherine Jackson elmesélte, hogy az énekes kamaszként csúnyának tartotta magát, ezért később "egy napon úgy döntött, hogy megcsináltatja az orrát". Ám az ismételt plasztikáktól olyan kicsi lett az orra, hogy egyszer csak úgy nézett ki, "mint egy fogpiszkáló" - emlékezett.

A műsorban felidézte: nemcsak fiát próbálta lebeszélni, hanem Jackson sebészét is megkereste, és egy ízben még arra is megkérte, ha fia valaha ismét meg akarná műttetni az orrát, tegyen úgy mintha elvégezné a beavatkozást.
A popsztár tavaly júniusban hunyt el egy erős műtéti altatószer túladagolása miatt, amit kezelőorvosa álmatlansága kezelésére alkalmazott.

Gyermekei jó apaként emlékeztek rá, és elmondták, milyen nehezen viselik a hiányát. "Normális apa volt, és eltekintve attól, ki volt, ő volt a legjobb apa a világon" - jelentette ki Paris. Elmesélte, milyen jól főzött, és szerette volna úgy felnevelni őket, hogy ne nagyon tudják, ki is ő valójában, "de ez nem ment túl fényesen".

A két idősebb testvér arról is beszámolt, hogy jól megy nekik az iskola. Nagymamájuk hozzátette, hogy szeretne nyugodt és a lehetőségekhez képest normális gyermekkort biztosítani számukra. Blanket, aki eddig magántanuló volt - mert mint nagymamája megjegyezte, nagyon szégyellős -, jövőre már szintén iskolába akar járni.

A szívesen megszólaló Paris elárulta, hogy színésznőnek készül. Prince pedig a videojátékokat és a sportot említette kedvenc időtöltésének. Mint mondta: belőle filmrendező és producer lesz, ha felnő.

Jackson apja is feltűnt Oprah show-jában egy rövid interjú erejéig, amelyben tagadta, hogy szándékában állt volna elválni feleségétől. Joe Jackson egy tavalyi nyilatkozatában feleségét hibáztatta fiuk haláláért.


Az ilyen pillanat ritka volt Jackson életében
Az ilyen pillanat ritka volt Jackson életében


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: