2019-09-29 06:21:51• hírek • Blikk.hu

Mi történt Tallós Ritával? Ezen dolgozik a színésznő most

A színésznő most állapodik meg egy kiadóval, és gőzerővel dolgozik.

 

– Eleinte úgy terveztem, hogy decemberben kerül a polcokra, de végül úgy döntöttünk, a biztos az, hogy tavaszra készülök el vele. Persze bármi történhet még, de az biztos, hogy én dolgozom – mondta a Vasárnapi Blikknek Tallós Rita, aki mindennap legalább egy órát ül a gép előtt és ír. 

 

Mint mondja, szerencsére sosem volt igazán gondja az írással, így ezúttal is gyorsan halad.

 

– Régebben is voltak karcolataim, mondták, hogy jól írok – jelentette ki büszkén a színésznő.

 

– A könyvről egyelőre nem árulnék el sokat, csak annyit, hogy most is egy női témához nyúlok, ami remélem, sokaknak segít majd.

 

A színésznőnél 2012-ben mellrákot diagnosztizáltak. Operálni kellett, amelyet hat kemoterápiás és harminc sugárkezelés követett, majd néhány éve azt hitték, áttétet találtak a tüdején.  

 

– Köszönöm, jól vagyok. A tüdőműtét után elegem lett, nem járok orvoshoz. Nem vagyok követendő példa, de nekem elég volt – árulta el Tallós Rita, aki az elmúlt évadban több darabot is rendezett, többek közt a Játékszínben a Menopauza címűt, sőt több remek színész mellett Csepregi Évával, Pikali Gerdával, Hegyi Barbarával és Kerekes Józseffel egy utazó előadást hoztak létre, amelynek első színhelye Göd lesz október 2-án.

 

– Sokan írnak még most is nekem, elmesélik a történetüket, vagy azt kérdezik, én hogy csináltam végig. Olyan is van, akinek az én történetem ad erőt. Bár én lezártam életemnek ezt a szakaszát, tudom, hogy fontos beszélni a tabu témákról. Nekem a rák az volt és én utálok titkolózni!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: