2016-10-26 08:30:57• hírek • Blikk.hu

Mi történt Szorcsik Vikivel?

Egyiptomban töltött két hetet Szorcsik Viktória. A 38 éves  színésznőt egy fotózásra hívták a tengerparti Marsa Alamba, ahol a munka után úgy döntött, kint marad, és élvezi a napsütéses időt.

A fotókat látva elmondhatjuk, hogy Szorcsik még mindig bomba formában van, vagyis nem csoda, hogy manapság is keresett reklámarc.

- A tengerparton fotóztunk, majd úgy döntöttem, saját felhasználásra magamról is készíttettek pár képet. Végül a születésnapomat is kint ünnepeltem, felejthetetlen volt a kint töltött idő - mesélte a Blikknek Szorcsik. - Meglepődtem, hogy mennyien kedvelték a közösségi oldalamon megosztott fényképeimet, de természetesen nagyon jólesik, hogy a követőimnek tetszettek. Harmincnyolc évesen nagyszerű érzés ennyi bókot kapni, de ne felejtsük el, hogy ennek megvan az ára. Viki ugyanis elárulta, tökéletes alakjáért bizony keményen kell küzdenie, de az állandó testmozgás és új étrendje csodákra képes.

- Gyerekkorom óta dolgozom az alakomon, a szüleim is mindig fontosnak tartották, hogy sportoljak. Ráadásul közel egy éve nem eszem húst, vagyis az étkezésemre is odafigyelek - mesélte. - Pontosan tudom, hogy sokan egy kiskanál vízben képesek lennének megfojtani, de nincs időm azzal foglalkozni, hogy kik és ­miért irigykednek rám.

A teljes cikket itt nézheted meg!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: