2016-11-21 12:01:15• hírek • Szatmár.ro

Meztelen női holttestet húztak ki a Szamosból

A Piros berek közelében, a Szamos-parton készült diót szedni egy férfi, amikor észrevette a parti fák ágaiba akadt testet. Először azt hitte, hogy valaki egy próbababát dobott a vízbe, aztán amikor ráeszmélt, hogy egy holttestről van szó, azonnal hívta a 112-es egységes segélyhívószámot. A gyilkosság gyanúja sem zárható ki.

Hétfőn kevéssel 10.30 után értesítette a 112-es egységes segélyhívó számon egy férfi a Szamos Sürgősségi Helyzetek Felügyelőségét arról, hogy a Szamosban, a parti fák vízbe nyúló ágaiba akadva egy holttestet talált.

A helyszínre érkező tűzoltók egy 45-50 év körüli nő meztelen holttestét emelték ki a vízből. Az első vizsgálatok szerint a nő valószínűleg nem sokkal a test megtalálása előtt vesztette életét. Mivel a test ruhátlan volt, nem találtak nála semmiféle olyan dokumentumot, amelyek segítségével azonosítani lehetett volna. Egyelőre nem zárható ki az sem, hogy gyilkosság áldozata lett.

A holttestet amúgy egy, a Piros berek környékén lakó férfi találta meg, aki egy közeli diófa alól akarta összeszedni a diót. Először próbababának hitte az ágakba akadt testet, nyilatkozta a helyszínre érkező tévéseknek.

A testet hamarosan igazságügyi orvosszakértő fogja megvizsgálni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: