2008-08-04 10:46:05• hírek • Czinzel László

Mezőterem napján a magyar pénzügyminiszter

Hadadon, Szaniszlón és Mezőpetriben is ezen a hétvégén tartották a községnapot.

Négy megyebeli településen tartottak falunapot vasárnap, így bőven volt miben válogatni a kikapcsolódásra, szórakozásra vágyóknak: igaz, olyan községekről volt szó, amelyek önkormányzatai igyekeznek minden évben a lehető legkisebb összegből megrendezni ezt az ünnepséget.

 

 

Mezőteremre még a magyarországi pénzügyminiszter, Veres János is ellátogatott, sőt, a magyarországi Terem öregfiúcsapatában pár perc erejéig pályára is lépett. Itt elsősorban helybeli és környékbeli kulturális csoportok léptek fel a délutáni kultúrprogram keretében, este pedig Matyi és a Hegedűs koncertjét élvezhették a megjelentek.

Ugyancsak ez a zenekar volt Mezőpetri Napjainak sztármeghívottja. A településen a péntek-szombati motorostalálkozó után vasárnap délután és este tovább szórakozhattak az emberek (és a motorosok nagy része is itt maradt). Volt táncverseny, karatebemutató és tánccsoportok léptek fel.

Hadad Napját a megszokott egyszerűséggel rendezték meg ebben az évben is: az esemény ökumenikus istentisztelettel vette kezdetét vasárnap délelőtt, majd 15 órától a helyi gyermekeké és fiataloké volt a főszerep a színpadon - itt a szilágycsehi színjátszócsoport volt a fő attrakció.

Szaniszlón sem fordítottak nagy összeget a szervezésre - itt először fordult elő az, hogy nem lépett fel nevesebb együttes vagy előadó. Voltak viszont játékos versenyek és vetélkedők.

szatmar.ro

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: