2019-06-26 09:42:26• hírek • Nagy Tímea

Mezőterem is benevezett a Virágos Magyarország játékába

A játék egy közönségszavazás, a „lájkos” szavazatok útján döntenek arról, hogy a benevezett települések közül melyiket tartják a Legvirágosabb Úti Célnak 2019-ben.

A versenyre öt kategóriában adhatják le fényképes nevezésüket a települések, akár az anyaországból, akár a határon túlról. A kategóriák: falvak 1000 főig, 1000 fő feletti falvak, városok 30 ezer főig, 30 ezer fő feletti városok, fővárosi kerületek. Mezőterem az 1000 fő feletti falvak kategóriában nevezett az alábbi montázzsal:

 

 

Kategóriánként a legtöbb érvényes szavazatot kapott település nyeri el a Legvirágosabb Úti Cél 2019 címet és az ezzel járó díjat. A kategóriagyőztes települések nyomtatott oklevelet és 1-1 jelképes, tárgyi ajándékot kapnak. A szavazó játékosok között is sorsolnak nyereményeket, de nem ez a lényeg, hanem az, hogy a lakosság büszkén ossza meg a nagyvilággal, milyen szép község lakója.

 

Mezőteremre erre a hivatkozásra kattintva adhatja le szavazatát egy Like, avagy Tetszik gombnyomással. A szavazást 2019. június 30-án éjfélkor zárják.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: