2008-08-02 14:00:25• hírek • Józsa János

Megkezdődött a Viking Moto Party

 Sok-sok motorossal, szebbnél-szebb motorcsodákkal, kivételes hangulatban kezdődött meg a találkozó.

Idén negyedik alkalommal rendezték meg a Viking Moto Party-t, ami Észak-Erdély legnagyobb ilyen jellegű találkozója.

Az idei alkalommal, az eddigiektől eltérően nem Szatmárnémetiben, hanem megyénk Mezőpetri községében rendezték meg a motoros találkozót, de ez a résztvevők számában és a hangulatban nem okozott semmilyen változást. Idén is Románia, Magyarország és a környező országok számos városából érkeztek motorosok és motorcsodák, akik ezen a pár napon nálunk hódolhatnak szenvedélyüknek, illetve a szabadságnak és a „Born to be Wild” életérzésnek.

 

Az első nap kivételes légkörben telt, a megérkezés és a találkozás öröme hamar feloldotta a hangulatot, de ehhez persze a programok is hozzásegítettek, hiszen a különböző játékok mellett a színpadról is jó zene szólt végig. Fellépett a The Underskies és a Knock Out is, akik a szokásukhoz megfelelően nagyszerű koncertet produkáltak.

 

Szombaton tovább folytatódnak a programok és Hidi Miki Streetfight Show-ja mellett Erotic Liwe Show-ra is sor kerül, illetve fellép a magyarországi Rückwarts, éjféltől pedig a petri Matador együttes mutatkozik be. A hangulat garantált, tehát aki egy kis lazításra, szórakozásra és szabadságra vágyik, látogasson ki Mezőpetribe.

 

 

wikingmo3
 
 
 
 
 
 
J.J.

 

 

 

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: