2007-07-30 17:10:17• hírek • Tamás Jakab

Idén is lesz Viking Moto Party

 Idén újra dübörögni fognak a motorok a kétnapos rendezvényen.

Idén is megrendezésre kerül a Viking Moto Party, amelynek keretében több izgalmas program is várja majd az érdeklődőket.

Augusztus 3-4-én a szatmárnémeti strandon kerül sor az év legnagyobb észak-erdélyi bulijának beígért III. Viking Moto Party-ra. Már pénteken is érdemes kilátogatni a rendezvényre, hiszen számos látványos programban lehet részük az érdeklődőknek, a pénteken érkező motorosoknak pedig egy ingyen kaja és sör jár. Délután Hidi Miki motoros streetfight bemutatóra kerül sor a strandon, este pedig fellép a Spitalul de Urgenţă, valamint a magyarországi Rückwärts együttes.

Szombaton 13 órakor felvonulás lesz, amely a Transilvania sugárúton zárul, ahol Angyal Zoltán motoros streetfight- bemutatójára kerül sor. Ezt követően a strandon folytatódik a Moto Party, ahol különböző vetélkedőkre invitálják a motorosokat: motorszépség- és motorhang-szépség- verseny, női iszapbirkózás valamint vizespóló-verseny (várják a bátor és merész hölgyek jelentkezését, a győztesek pénznyereményben részesülnek), hordógurítás, fejszedobálás, motoros lovagi torna, valamint szkander és sörivóverseny. Szombat este fellép a Knock Out , az Altar, természetesen idén sem marad el a sztriptízműsor, éjfélkor pedig tűzijáték is lesz.
viking1

Belépőjegyek egy napra 17 lejért, 2 napra pedig 30 lejért vásárolhatók, de aki elővételben veszi meg a 2 napos jegyet a Dariu Pop utcai Fastus Pékségben, az kedvezményben részesül, 30 lej helyett 25 lejt kell fizetnie. Ingyenesen léphetnek be a 14 éven aluliak ( csakis felnőtt kíséretében), a 65-ik életévüket betöltött motorosok, akik motorral érkeznek, mindazok, akik 500 km-nél nagyobb távolságról érkeznek és ezt igazolni is tudják, valamint azok is, akik augusztus 3-án ünneplik a születésnapjukat.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: