2016-06-02 10:48:06• hírek • Választási hirdetés

Mezőpetri: fenntartható fejlődéssel adunk jövőképet a községnek

Aktívabb, pezsgőbb közösségi életet szeretnének Mezőpetriben. Ennek érdekében meg kívánják szólítani az ifjakat, idősebbeket, családokat, fiatal házasokat és támogatni minden közösségteremtő szerveződést és egyesületet.

Karádi Csaba vagyok, az RMDSZ mezőpetri szervezetének polgármesterjelöltje. Életem és munkám évtizedek óta Mezőpetrihez köt. Tizenhat éve vagyok a község alpolgármestere, ez idő alatt sok tapasztalatot szereztem a közigazgatás terén, amelyet továbbra is a közösség szolgálatában szeretnék kamatoztatni. Az elmúlt évek során elértük azt, hogy Mezőpetri megyénk egyik legszebb, legjobban gazdálkodó községe legyen. Ezért nem hagyhatom, hogy a megkezdett fejlődés megszakadjon! Az eddigiek során sikerült infrastrukturális fejlesztéseket végrehajtani: ivóvíz-, földgáz- és szennyvízhálózat kiépítése, iskola felújítása, szabadidőközpont, ipari park, sportcsarnok, idősotthon, parkosítás, belvízlevezetés, úthálózat-korszerűsítés, hogy csak egy részét említsem.

Terveimben előnyt adok a lényegi, a gazdasági és szociális fejlődést szolgáló elképzeléseknek. Az elkövetkező időszak legfontosabb feladataiból csupán néhányat említek: munkahelyteremtő beruházások idecsalogatása, vállalkozások támogatása; praktikus és gazdaságos településüzemeltetés; intézményeink kihasználtságát emelni; minden területen javítani a szolgáltatások színvonalán; a itt megtermelt értékek versenyképességének megteremtése. Fontosnak tartom, hogy az önkormányzat, egészségügy, idősek ellátása, szociális hálózat, óvoda, iskola optimálisan működjön.

Továbbra is hangsúlyt fektetek a pályázati kiírásokra, elődeim korán felismerték azt a tényt, hogy önerőből nehéz gazdálkodni. A lakosság régi vágya teljesül: az eddig még leaszfaltozatlan utcák is új burkolatot kapnak. Ezt a munkálatot év végén elkezdjük. A helyi természeti, építészeti, kulturális, sport stb. értékek megmentése, marketingje, menedzselése, művelődési, hagyományőrző és más szabadidős programok szervezése odafigyelést érdemel.

Egyedüli jelöltként indulok a polgármesteri tisztségért. Ha vasárnap, június 5-én, minél több mezőpetri és kisdengelegi választásra jogosult lakos járul az urnák elé, az nemcsak az irányomba mutatott bizalom jele, hiszen az új helyi tanácsra is szavazunk. Ugyanígy támogassuk a megyei tanácsi listát!

Meggyőződésem, hogy ha Pataki Csaba RMDSZ-es csapatára adjuk le szavazatunkat, megfelelő elnököt juttathatunk a megyei tanács élére. Ez mindannyiunk érdeke. A sikeres választások után kiemelt feladatnak tekintem a község lakosságmegtartó erejének növelését. Ebben látom a fejlődés zálogát.

Élhető és szerethető Mezőpetrit hagyjunk gyermekeinkre!

(x)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: