2013-09-26 21:19:48• hírek • Blikk.hu

Mezítlábas álomesküvője volt Malek Miklósnak

Hat együtt töltött év után, a nyilvánosság teljes kizárásával esküdött örök hűséget egymásnak az X-Faktor korábbi mentora, Malek Miklós, és lengyel származású szerelme, Kasia.

A fiatal pár kapcsolatának az utóbbi évek kemény próbát jelentettek, hiszen amíg Kasia Los Angelesben élt, addig zeneszerző kedvese az RTL Klub tehetségkutatójában dolgozott, így hosszú időt kellett egymás nélkül tölteniük. Szerelmük azonban ezekben is időkben is töretlennek bizonyult, olyannyira, hogy tavaly megtörtént az eljegyzés is, egészen egyszerű körülmények között. Természetesen Malek azt az eseményt is gondosan megszervezte.

– Elvittem Kasiát vacsorázni, hogy egy kicsit kifújjuk magunkat. Ekkor kértem meg a kezét, teljesen váratlanul, egy egyszerű hétköznapon. Azért rendeztem így, hogy még csak ne is sejtse, mire készülök – nyilatkozta lapunknak egy évvel ezelőtt Malek, akinek természetesen boldogan mondott igent Kasia.

Amilyen átlagosnak tűnő volt a lánykérés, annyira különleges lett maga az esküvő. A jegyesek ugyanis a világ egyik legszebb helyére utaztak, hogy kimondják egymásnak a boldogító igent. A Hawaii-szigetcsoport második legnagyobb szigetén, Mauin paradicsomi körülmények között kértek magukra áldást az óceán homokos partján.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: