2012-07-27 07:08:52• hírek • Blikk

Mesterséges kómában tartják Alekosz kérőjét

A medencéje szinte porrá zúzódott, három csigolyája eltörött, a bordái közül egy sem ép, a lábai szilánkosra törtek B. Anitának (33), Alekosz volt arajelöltjének.

A borzalmas kínokból a lány mit sem érez egyelőre, a sérülések miatt ugyanis altatásban tartják. Csütörtökön láthatta először édesapja, Bálint, aki Szentesről utazott a fővárosba élet és halál közt lebegő lányához.

Úgy tudjuk, az orvosok folyamatosan végeznek a lányon reflexvizsgálatokat, hogy kiderüljön, a gerincsérülések miatt mennyire súlyos a bénulása.

- Bár csoda, hogy él a lányom, mégis szüntelenül imádkozni kell érte, hogy egyszer újra az legyen, aki valaha volt. A csigolyatörései miatt a lába nem mozog. Borzalmas belegondolni, hogy talán nem állhat lábra újra - mondta az aggódó édesapa, aki a hirtelen jött tragédia után még máig nem tudta összerakni, mi történt pontosan Anitával szerda éjjel.

B. Anita szinte azonnal műtőasztalra került, miután kórházba vitték, azonban valószínű még többször operálni kell a közeljövőben.

- Csak zokogni tudok, ha a kisunokámra gondolok. Ha túléli, márpedig túl kell élnie, számolni kell azzal, hogy lebénul és az életét egy székben kell leélnie. Most arra gondolok, hogy mindez nem történhet meg vele - folytatta Evica, Anita nagymamája.

Ők együtt élnek Budapesten, Anita a közös lakás erkélyéről vetette a mélybe magát. Az idős asszony úgy tudja, ha Anita magához tér, és felcsillan a remény, hogy túléli a sérüléseit, akár hónapokba, évekbe is beletelhet, míg talpra áll.

A teljes cikket itt olvashatod el!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: