2009-10-02 14:42:10• hírek • Gozner Gertrud

Ügyességi vetélkedő diákok számára

A Szatmári Közösségi Rendőrség péntek délután nagyszabású játékos vetélkedőt szervezett a város tanulói számára az egyik bevásároló-központ parkolójában.

A rendőr a gyerekek barátja címen meghirdetett akció célja a közlekedési balesetek megelőzése volt a diákok körében. A program kezdetének időpontjában már több száz iskolás nyüzsgött a helyszínen, hogy benevezhessenek a rendőrség által megszervezett vetélkedők valamelyikébe.

A hatóságok négy kategóriában hirdettek meg versenyt a gyerekek számára, mégpedig kerékpáros- és görkorcsolyás ügyességi vetélkedő, aszfaltrajz-verseny és tesztkérdések a biztonságos közlekedésről.

Mindegyik kategóriában számos nyeremény várt a diákokra, a rendőrség munkatársai védősisakokat, könyök és térdvédőket, valamint édességeket osztottak ki a nyertesek között. A résztvevő gyerekek a vetekedőkön kívül tombolán is részt vehettek, amelynek a fődíja egy kerékpár volt.

A közösségi rendőrség munkatársai egy standot is felállítottak az áruház parkolójában, ahol a közlekedési balesetek megelőzésére figyelmeztető szórólapokkal várták az érdeklődőket.



Több száz szatmári iskolás vett részt a vetélkedőkön


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: