2014-06-14 23:06:40• hírek • Kocsis Zoltán

Mesébe illő sztori, nászutat nyert az Aquastar szerencsés látogatója

Versengés, sport, közönségtalálkozó, remek zene, szórakozás, értékes nyeremények - és persze fürdőzés jellemezte az Aquastar aquapark egyéves születésnapi partiját.

Alig egy év alatt nem csak a szatmáriak, de az egész régió egyik legkedveltebb szórakozási és kikapcsolódási pontjává vált az Aquastar. A Szatmárnémtei közvetlen közelében lévő aquapark június14-én, szombaton töltötte be egy éves születésnapját, az alkalmat pedig hatalmas bulival tette emlékezetessé.

A parti 10.00-kor kezdődött, amikor az érdeklődők búvárbemutatónak lehettek szemtanúi és akár egy gyorstalpaló oktatáson is részt vehettek a MultiSalva Egyesület jóvoltából. Ezt gyermekműsorok, vízi gyógytorna, akvazumba követte. A zene szerelmesei zenei kívánságműsorral járulhattak hozzá saját maguk és a többiek szórakozásához.

A sportkedvelők asztaliteniszben, strandröplabdában, kötélhúzásban, sakkban vagy éppen zsákfutásban tehették próbára képességeiket. A labdarúgás rajongói találkozhattak a második osztályban szereplő Olimpia keretének néhány tagjával és tizenegyesrúgás-versenyen is megméretkezhettek.

A délután legjobban várt mozzanata minden bizonnyal a tombola nyerteseinek kisorsolása volt. Az Aquastar látogatói ugyanis a hét folyamán a belépővel egy sorsjegyet is kaptak, amit ki kellett tölteniük. Bérletek, vásárlási utalvány, belépők, gyógykezelés és egy értékes kerékpár mellett a legfajsúlyosabb nyeremény egy kétszemélyes nyaralás volt Korfu szigetén.

Hogy milyen mértékben várt közkedveltté egyetlen év alatt az Aquastar nem csak a szatmáriak, de a környező megyék lakói körében, bizonyítja az a tény is, hogy a tombola szerencsései között voltak kolozsváriak és máramarosszigetiek is. A főnyereményt pedig egy avasújvárosi fiatalember, Samuel Salajeanu nyerte. „Ő a mi földink", mondta erre mosolyogva két zilahi vendég, utalva arra, hogy a salajean románul ugye szilágyságit, Szilágy megyeit jelent.

Hollywoodi történet amúgy, hogy Samuel Salajeanu augusztusban nősül, az Aquastar tehát tulajdonképpen egy pazar nászúttal ajándékozta meg őt!

Mindezzel természetesen nem ért véget a szülinapi parti. Este beach partival várták a vendégeket, a buli pedig éjfélkor hatalmas tűzijátékkal ért véget.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: