2014-12-04 10:38:55• hírek • (x)

Merülj el Európa leghíresebb karneváljának forgatagában!

Kóstolj bele a Velencei Karnevál fantasztikus hangulatába a Challenge Travel segítségével.

Van olyan, aki már jó ideje arról álmodozik, hogy egyszer ellátogat a Velencei Karneválra? Igen? Akkor két tényt is közölnünk kell. Nem vagy egyedül ezzel az álommal, de 2015-ben valóra válthatod ezt, és részt vehetsz a cölöpökre épült város messze földön híres karneválján. Ez az a rendezvény, amelyen a velencei maszkok megelevenednek, csillogó ruhába öltözött emberek lepik el a csodálatos Velence utcáit - így a résztvevő turista egy tündérmese kulisszái között találja magát.

A szatmárnémeti Challenge Travel február 6-án egy igen színes, háromnapos utazást szervez a karnevál nyitóhétvégéjére, amelyen a farsangi forgatag mellett azért megismerkedhetsz a titokzatos és festői szépségű lagúna-szigetekkel és egy nagyot sétálhatsz Sissy királynő Miramar kastélyának kertjében is! Nem marad ki a Szent Márk tér, a Dózse Palota meglátogatása sem. A kirándulás teljes progjamjáért keresd fel a Challenge Travel honlapját!

És még egy ok, amiért butaság lenne kihagyni ezt a lehetőséget - az utazástól számított egy héten belül lesz a szerelmesek napja, így Valentin-napi meglepetésnek is kitűnő a kirándulás a világ egyik legromantikusabb városába. Párod el lesz bűvölve, amikor együtt sóhajtoztok a Sóhajok hídján, egy romantikus leánykérésre pedig nincs is jobb helyszín - nem volt még lány, aki itt nemet tudott volna mondani a nagy kérdésre! Utána már mint menyasszony és vőlegény gondolázhattok a velencei csatornákon - a sztorit még a dédunokák is ismerni fogják!

A kiránduláson való részvétel egy személy számára 160 euróba kerül. A részvételi díj tartalmazza: utazás autóbusszal Szatmárnémetiből, pályadíjak, parkolások, 2 éjszaka szállás reggelivel Lido di Jesoloban 2 és 3 ágyas elhelyezéssel, idegenvezetés.

További információkért érdemes felkeresni a Challenge Travel honlapját, vagy érdeklődni lehet a 0361-413-093-as telefonszámon, illetve az utazási iroda székhelyén a  N. Golescu utca 7 szám alatt, a Nagypiac szomszédságában.

A Velencei karnevál

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: