2009-11-16 15:45:42• hírek • Parajdi Andrea

Mert a világot látni kell...

Napjainkban már ki sem kell mennünk az otthonunkból, hogy "megnyíljon" előttünk a világ, hiszen a technika segítségével immár minden házhoz hozható. A Splendid Com Kft. földi és szatelit adások vételére alkalmas készülékeket forgalmaz, hogy Ön és családja számára még kényelmesebb és szórakoztatóbb élményt jelentsen a televíziózás.

A környéken egyedülálló  Splendind Com Kft. szeptember óta működik Szatmárnémetiben, ám már 13 éves tapasztalattal bír a szakterületén. A cég szolgáltatásai által kedvező áron a helyiek számára is elérhetővé teszi az analóg, a digitális és a HD adások széles választékú közvetítését, amelyekre évről évre egyre nagyobb igény mutatkozik. Az emberek immár nem elégszenek meg a belföldi tévécsatornákkal, hanem a külföldiekre is kíváncsiak, hiszen sokan a tévézést már nem csak ismeretterjesztésre hanem nyelvtanulásra, vagy a nyelvismeret fenntartására is hasznosítják. Sőt manapság már az is egyre fontosabb, hogy a tv képernyőn minél természetesebb, és minél minőségibb szórásban jelenjen meg a műsor.

A Splendid Com Kft. által mindenféle felszereléssel egybevetve előfizetés nélkül már 300 lejtől vásárolhatunk parabolát, amely több száz szabadon fogható csatorna követését teszi lehetővé, illetve 150 lejtől beltéri egységeket (receiver) is forgalmaz. A cég szolgáltatásai révén a termékek szakszerű kihelyezését is biztosítani tudja.

A Splendid Com terjesztője a Hello HD magyarországi műsorközvetítő társaságnak, amely által a legtöbb magyar tévécsatorna a helyiek számára is elérhetővé válik, illetve extrái révén akár magyar nyelven is hallgathatunk több külföldi tévéadót. A cég mindemellett a Digi Tv műsorait is forgalmazza, illetve árusít olyan automata műholdkereső rendszereket, amelyek által a parabolánk saját maga válogat az egyes szateliteken elérhető több ezer adó közül. A Splendid Com Kft. által több, kizárólag kártyával fogható titkosított tévécsatorna is megvásárolható. A mai technika már azt is lehetővé teszi, hogy akik szeretnék akár számítógépen is nézhetik a parabolával elérhető adásokat.

A Splendid Com Kft. az Ön otthonába is elviszi a „világot", ha többre vágyik mint amennyit egy kábeltévé szolgáltató biztosítani tud, keresse bizalommal a céget a Pastravalui 4/3 szám alatt található székhelyén (a Közigazgatási Palota és a Mondiala közti út), vagy hívja Juhász Zoltánt a 0740 177 386-os telefonszámon.


Ön is szeretné ha otthonában több száz tévécsatorna lenne elérhető?

A Splendid Com Kft. az Ön otthonába is elviszi a „világot", ha többre vágyik mint amennyit egy kábeltévé szolgáltató biztosítani tud

A Splendid Com Kft. az Ön otthonába is elviszi a „világot", ha többre vágyik mint amennyit egy kábeltévé szolgáltató biztosítani tud

A Splendid Com Kft. az Ön otthonába is elviszi a „világot", ha többre vágyik mint amennyit egy kábeltévé szolgáltató biztosítani tud
Ön is szeretné ha otthonában több száz tévécsatorna lenne elérhető? Forduljon a Splendid Com Kft.-hez!


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: