2015-06-18 17:30:36• hírek • (x)

Mert a ló hátán is lehet bukfencet vetni!

Lovas nemzet a magyar, ki ne hallotta volna már ezt a történelmi igazságot. És ki nem látott már kalandfilmet indiánokkal, lovagokkal, honfoglaló magyarokkal vagy éppen hunokkal, amelyekben álmélkodva csodáltuk a különböző hajmeresztő lovas mutatványokat. Nos, mindez nem csak a múlt ködébe vesző bátor harcosok kiváltsága vagy merész kaszkadőrmutatvány: Atyában, a Kentaur-farmon te is megtanulhatod ezeket. Vasárnap indul az idei első lovastábor!

A Kentaur-farm négy hektárnyi területen száz személyes kempinggel, hamisítatlan lovas környezetben várja a 6-16 év közötti gyerekeket az idei hat lovastáborba. Ahol mindenféle előképzés nélkül tanulhatnak meg a gyerekek lovagolni, ismerkedhetnek meg a lovakkal és egyéb háziállatokkal.

A tábor azonban sokkal többet nyújt annál, mint hogy a gyerekek megtanulnak lovagolni vagy megismerkednek a lovastornával. Megtanulnak ugyanis csapatban dolgozni, csoporthoz alkalmazkodni, megismerkednek néphagyományainkkal is. A tábor kínálata azonban ennél is bővebb: tartalmaz kézműves foglalkozásokat, nyelvoktatást, de akár úszás, sőt búvároktatást is.

Egy-egy tábor vasárnaptól a következő szombatig tart. A gyerekek sátorokban alszanak, de állandó felügyelet alatt vannak, a tábort egyedül nem is hagyhatják el. A tábor vezetői ugyanakkor szívesen látják a szülőket is, egy hetes kikapcsolódás nekik sem árt. Az étkezést a tábor szervezői biztosítják. Hogy a sátortól a homlokpántig mit kell magával vigyen a gyerek, az megtalálható a Kentaur-farm honlapján. A csomagolási lista mellett ugyanott megtalálható a tábori szabályzat, a pontos árlista foglalkozásokra lebontva és a táborok időpontja is.

Élj a lehetőséggel: tölts el egy hetet az atyai lovastáborban és tanulj meg lovagolni! Garantáltan felejthetetlen élmény lesz! Hagyd magad mögött a város fülledt melegét, a kipufogógázos levegőjét és élvezd a természet hűsét, az állatok közelségét! És köss örök barátságot a többi táborozóval! Mindezt már 390 lejtől! Bővebb információkat megtalálsz a Kentaur-farm honlapján, a www.kentaur-farm.ro oldalon. Mert a ló hátán is lehet bukfencet vetni...

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: