2015-06-25 10:08:24• hírek • Szatmar.ro

Vidékfejlesztési pályázatokról tájékoztatták a polgármestereket

Az Országos Vidékfejlesztési Program (PNDR) 2014-2020-as időszakra szóló első kiírásokról szervezett tájékoztatást a polgármestereknek, június 23-án délelőtt a Szatmár Megyei Közösségi Fejlesztési Társulás.

A tájékoztató első felében a társulás ügyvezető igazgatója, Nicoleta Lașan tartott az elkövetkező hetekben kiírandó PNDR pályázatokról egy részletes beszámolót, majd ezt követően kérdéseket tehettek fel a megjelent polgármesterek vagy küldötteik.

A minél hitelesebb tájékoztatás érdekében jelen volt Gheorghe Duma, az Észak-Nyugati Vidékfejlesztési Regionális Központ osztályvezetője, aki válaszolt az összes felmerült kérdésre.

A társulás községeinek polgármesterei szép számmal képviseltették magukat ezen a tájékoztatón, amelyen a hamarosan elinduló 4.3-as, 7.2-es és 7.6-os alintézkedésekkel kapcsolatban mutatott rá általános információkra, valamitn az egyes alintézkedéseket érintő specifikus igényekre.

Az alintézkedések: 4.3-as , amely a mezőgazdasági és erdészeti infrastruktúrát érintő befektetések bővítését, modernizálását vagy hozzáillesztését célozza; a 7.2-es, amely szerény mértékű, alapszintű infrastrukturális befektetések létrehozását és modernizálását helyezi a középpontba; illetőleg a 7.6-os, amely a kulturális örökségvédelemmel kapcsolatok befektetésekre irányul.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: