2017-08-27 14:36:06• hírek • Hirado.hu

Aki Allah Akbart rikácsol, azt figyelmeztetés nélkül agyon kell lőni

Luigi Brugnaro velencei polgármester az olaszországi terrorveszélyről is beszélt egy konferencián.

A velencei polgármester azt mondta, hogy hatásos és kemény blokáddal kell megvédeni Olaszországot a tengeren érkező migránsok ellen. Másrészt pedig azt mondta: aki Allah Akbart rikácsol, azt figyelmeztetés nélkül agyon kell lőni.

A velencei polgármester arról is beszélt, hogy a barcelonai polgármester arra sem volt hajlandó, hogy a nagyobb barcelonai terek szélére cölöpöket tegyen, amelyek megakadályozzák, hogy autóval be lehessen menni a térre. A nizzai muszlim terrorista merénylet után Christian Estori konzervatív polgármester azonnal elrendelte, hogy a legismertebb sétányt, ahol a kamion 87 embert meggyilkolt, cölöpökkel védjék.

Véleménye szerint elvben egy földből kiálló acélcölöpöt is kitörhet egy teherautó, de ismerve a terroristák szellemi képességeit, általában a legkisebb nehézségtől is megfutamodnak. Ahogy egy párizsi esetet idézett fel elmondta, hogy nincs az a legapróbb biztonsági elővigyázatosság, ami ne lehetne hasznos a közismerten végtelenül ostoba terroristák ellen.

A konzervatív velencei polgármester beszélt arról is, hogy nem akarja Barcelona sorsára juttatni városát. A rendőröknek utasításba fogja adni, hogyha valaki elüvölti magát a Szent Márk téren, hogy Allah Akbar, akkor azonnal le kell lőni, mindenféle figyelmeztetés nélkül – természetesen a törvényeknek megfelelően mindezt, tette hozzá a polgármester.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: