2019-02-28 07:59:31• hírek • Bede Emőke

Mérgezett felvágottal tizedeli valaki a nagykárolyi négylábúakat

A nagykárolyi Puffi Egyesület megdöbbentő esetről számolt be hivatalos Facebook-oldalán: a városban mérgezett párizsit szórt szét valaki, hogy a gazdátlan ebek és macskák állományát gyérítse.

„Óvatosan sétáltassák kutyáikat, ne engedjék, hogy bármit is a szájukba vegyenek. Valaki mérgezett parizerdarabokat szórt szét mindenhol. Már több tíz macska pusztult el, és vélhetően több kutya kimúlását is ez okozta” –tájékoztat az egyesület, mely azt is közölte bejegyzésében, hogy feljelentést fognak tenni ismeretlen tettes ellen. A Facebook-bejegyzés alá természetesen azonnal több tucat hozzászólás érkezett. A kommentek java részében a Nagykároly utcáin sétáltató gazdik felháborodásuknak adtak hangot, emellett sokan amiatti aggodalmukat is kifejezték, hogy a parizerfalatkák akár az utcán vagy a zöldterületeken játszadozó gyermekek kezébe is kerülhetnek.


A bejegyzés nem pontosítja egyértelműen, hogy a város mely részén találták a mérgezett felvágottat, így érdemes mindenkinek fokozott figyelemmel sétáltatnia kutyáját.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: