2007-03-19 09:35:35• hírek • Tamás Jakab

Kiütéses vereség Hollandiában

 A Sevilla hozta a kötelezõt, a Barca négyet rámolt be a Recreativo-nak.

Megrendítõ vereséget szenvedett a holland bajnokságban a PSV Eindhoven csapata, miután hazai pályán 5-1 arányban kikapott az Ajax Amstredam-tól. Ez volt a legsúlyosabb pofon a címvédõ számára a bajnoki mérkõzések során, az Ajax pedig gyõzelmének köszönhetõen 2 pontra közelítette meg a PSV-t.

Az angol bajnokságban az Arsenal az utolsó percekben kapott góllal szenvedett vereséget az Everton-tól, és ezzel közelebb engedte magához remizõ Liverpool-t.

 A spanyol bajnokságban a Sevilla hozta a kötelezõ gyõzelmet, és megszerzett három pontja segítségével beérte az éllovas Barcelona-t, akik szintén gyõzni tudtak a hétvégén. A katalánok 4 gólt rúgtak a Recreativo Huelva csapatának, a mérkõzés hõse pedig Eto’o volt, aki két góllal és Pazar játékkal járult hozzá a nagyarányú gyõzelemhez. A Real is gyõzni tudott a kiesõjelölt Gimnastic ellen, de játékuk korántsem volt meggyõzõ. A fõvárosiak már a 7. perctõl emberhátrányban játszottak, de az elsõ félidõben nem tudtak mit kezdeni ellenfelükkel. A változást Robinho pályára küldése hozta meg, aki góllal bizonyította Capello-nak, hogy ok nélkül mellõzte õt.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: