2012-09-13 07:51:29• hírek • Blikk.hu

Tortát vágott Alekosz képébe Cristofel - mi jöhet még?

Botrányba fulladt a két egykori valóságshow-hős találkozása Hajdú Péter műsorában.

A ValóVilág negyedik szériájának győztese, Alekosz és az ötödik széria kubai csődöre, Cristofel ugyanis a Frizbi felvételén esett egymásnak. Cristofel már régóta szerette volna tudatni, hogy mennyire nem csípi az okostojást, amire most alkalmat is kapott. Persze Alekosz sem tartotta magában a véleményét, érvelések hiányában viszont a beszélgetés egy komédiába fulladt, amit maga a műsorvezető is döbbenten nézett végig.

– Mit képzelsz te magadról mi, mit hiszel, hogy ki vagy te? Egy csajozó? Fogadjunk, hogy soha életedben nem is volt még igazi nőd! Nem hiszem el, hogy egy olyan fehér fecskés valakire, mint te, egyetlen nő is kíváncsi! Na, mondj egy számot, hogy mégis hány nővel voltál már – kezdte Cristofel, aki különösebben nem tudta megindokolni, hogy mi is a baja Alekosszal, csupán a csajozási szokásait hozta fel, annak ellenére, hogy ő maga jelentette ki: valójában lyuksógorok Alekosszal, célozva ezzel arra, hogy mindkettőjüket gyengédebb szálak fűzték egykor Veronikához.

Erre persze már Alekosznak is volt pár szava, hiszen köztudott, hogy a kubai csődör ellen jelenleg is eljárás folyik, miután bántalmazta Veronikát, Alekosz pedig ezt nem hagyhatta szó nélkül. Cristofel viszont meg sem hallotta, csak azzal foglalkozott, hogy minél inkább sértegesse őt.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: