2009-09-11 15:05:17• hírek • Szatmar.ro

Elhagyja a McLarent a Mercedes?

A hírek szerint a stuttgarti gyár inkább a BrawnGP-t venné meg.

Könnyen lehet, hogy a McLaren és a Mercedes 1995 óta tartó házassága nemsokára véget ér, legalábbis a svájci Blick szerint, amely úgy tudja, a németek 2012-ben már a Brawn többségi tulajdonosaiként vesznek részt a Forma1-ben.

A lap szerint a stuttgarti gyár nem hosszabbítja meg az őt a McLarenhez kötő szerződést, amely 2011-ben jár le. Ehelyett a Mercedes 75%-os tulajdonrészt vásárol a Brawn istállóból. Ennek a üzletnek már a következő szezonban látható jelei lesznek, írja a Blick, mivel a Brawn ezüstszürke árnyalatban fog pompázni és a Mercedes jele is felkerül az autóra.

A svájciak szerint a Mercedes már a következő szezonban megváltoztatja a Brawn pilóta-felállását és Jenson Button mellé leigazolja a Williams mostani versenyzőjét, Nico Rosberget.

Közben a Brawn vezetői, némileg titokzatosan, bejelentették, hogy az istálló igen stabil anyagi lábakon áll és az elkövetkező három szezonra máris biztosított a háttér. „A következő három évben nem lesznek anyagi gondjaink. Megkötöttünk néhány igen jó szponzori szerződést, de ezeket csak a jövő évi bemutatón hozzuk nyilvánosságra", mondta Nick Fry ügyvezető.



A Mercedes Brawn-ra cseréli a McLrent?


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: