2019-12-18 08:22:52• hírek • Blikk.hu

Mentőt kellett hívni a zaklatási botrányba keveredett Mihályi Győzőhöz

Rosszul lett a múlt hétvégén az otthonában, mentőt kellett hívni Mihályi Győzőhöz, akit egy korábbi színházi ügyelő szexuális zaklatással vádolt meg.

A színész ennek ellenére vasárnap este mégis színpadra állt. Sok kollégája nagyon aggódik érte, hiszen láthatóan megviselték a történtek.


Nem csoda, hogy a színészt annyira megviselték az elmúlt hetek eseményei, hogy ennek már az egészsége is kárát látta. Mint megtudtuk, pénteken kénytelen voltak riasztani a mentőket, mert egekbe szökött a vérnyomása. Úgy tűnt, a vasárnapi fellépését is le kell mondania, mert kórházba kerülhet, ha nem hatnak a gyógyszerek.
 

– Valóban rosszul lettem, mentőt kellett hívni, de a vizsgálat lezártáig nem kívánok nyilatkozni – közölte a színész, akinek stabilizálták az állapotát, így vasárnap a Kék róka című darabban már színpadra lépett. Kollégái közül mégis sokan aggódnak érte. Vérnyomásproblémája ellenére úgy csinálta végig az előadást, hogy a közönség semmit sem vett észre korábbi rosszullétéből, de féltik, aggódnak érte, hogy meddig bírja a körülötte kialakult botrányt lelki erővel.
 

Hetek óta sokan találgatják, vajon mi az igazság az Újszínházzal kapcsolatos állítólagos molesztálási ügyben. Még folyik a vizsgálat, amit mindössze folyosói pletykák alapján indított el a Fővárosi Önkormányzat. Az ügy pikantériája, hogy az állítólagos három évvel korábbi esetet nem az ügyben megemlített sértett fél, hanem a színház egykori ügyelője jelentette önszorgalomból.
 

A Jászai Mari-díjas színész korábban a Blikknek úgy nyilatkozott, nincs miért bocsánatot kérnie, semmilyen erkölcstelenséget nem követett el, amiért szégyenkeznie kellene, becsületsértésnek és rágalomnak tartja a vádakat. Ráadásul a „feljelentő” egy mondata a színész szerint mindent elárul az ügyről: „Nem állítom, hogy Mihályi Győző valóban szexuálisan zaklatta a kollégát.” Ennek ellenére mégiscsak arról jelentett Szántó Péter, hogy valami erkölcstelen történhetett, amit eltussoltak
 

Az újszínházbeli vizsgálat még nem zárult le, a Fővárosi Önkormányzat felügyelete mellett zajlik.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: