2014-12-31 09:07:40• hírek • Blikk.hu

Mentőt hívtak előadás előtt Hujberhez

Hujber Ferenc alaposan ráijesztett kollégáira, mert kedden az előadása előtt nem sokkal elnémult, és emiatt majdnem elmaradt A kaktusz virága című vidám zenés darab az érdi Szepes Gyula Művelődési Központban.

A népszerű színművész állapota valóban aggodalomra adott okot; a többi színész szerencsére komolyan vette a helyzetet, ezért mentőt hívtak hozzá. Az orvosoktól aztán kapott egy injekciót, amitől szerencsére visszajött a hangja, így nem volt akadálya, hogy elkezdődjön az előadás, amelyben Hujber a főszereplő.

- Hetek óta torokgyulladással küszködök, és úgy látszik, mostanra tetőzött a betegségem, mert beszélni is alig tudtam hétfő este, énekelni pedig még annyira sem - mondta lapunknak Hujber Ferenc. - Nagyon megrémültem, hogy komoly a baj, és ráijesztettem a kollégákra is, akik azt hitték, elmarad az előadásunk, amit már több mint egy éve játszunk sikerrel. De nem akartam feladni, mert amióta a pályán vagyok, miattam még sosem maradt el előadás! Most is mindenképpen játszani akartam, ezért kértem, hogy hívjanak nekem mentőt. Hála az égnek segített az injekció, rendbe jött a torkom, és színpadra tudtam állni. Igaz, ezúttal nem énekelhettem teljes erőbedobással, de ezt a közönség talán észre sem vette.

Hujber torokproblémája persze az injekcióval nem oldódott meg egy csapásra, hiszen bármikor visszaeshet, sőt az orvos szerint fertőzhet is, ezért otthon sem ölelgetheti, puszilgathatja meg a szeretteit, feleségét, valamint két gyermekét.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: