2019-04-30 06:20:06• hírek • Blikk.hu

Mentőhelikopter szállította kórházba balesetük után VV Zsu kisfiát

Az X5-ös BMW végül a tetejére borulva állt meg / Fotó: MajsaInfo
Az X5-ös BMW végül a tetejére borulva állt meg / Fotó: MajsaInfo

Súlyos autóbalesetet szenvedett vasárnap kora este a ValóVilág 7. szériájának egykori játékosa, VV Zsu.

A fiatal nő a férjével, Lászlóval, s korábbi kapcsolatából született gyermekével, Leventével tartott hazafele kiskunmajsai tanyájukra, amikor egy kanyarban a férfi elvesztette uralmát az autó felett, amely kisodródott, majd egy fának csapódott. Az ütközés hatalmas erejű volt: a terepjáró elejéből szinte semmi nem maradt. Az összes légzsák kinyílt, ám ez sem volt elegendő ahhoz, hogy az utasait megvédje a komoly sérülésektől. 

 

"Az ötfai buszmegállónál volt a baleset. Zsuzsa és a férje alig tudott járni, a kisfiút helikopterrel vitték el a kórházba – mesélte egy közeli tanya egyik, a neve elhallgatását kérő dolgozója."

 

Zsuzsa a Való Világ hetedik szériájában szerepelt / Fotó: Fuszek Gábor

 

A Délmagyar szerint a férfi combnyaktörést és fejsérülést, a nő súlyos lábsérülést, míg a gyermek életveszélyes gége-, állkapocs- és fejsérüléseket szenvedett. A Blikk úgy értesült egy családi ismerőstől, hogy a gyerek hétfő estére már túl volt az életveszélyen.

 

"Már stabilizálták Levente állapotát, a felnőttek is jól vannak. Szegény Zsuzsa egész éjjel imádkozott, hogy a fia jobban legyen"– részletezte a családi ismerős.

 

A történet befejezéséért kattintson erre a hivatkozásra!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # hétvégiinterjú # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: