2007-02-01 13:15:11• hírek • István Löchli

A szem egészsége mindent megér

 A minőségi szemüvegkeretek és lencsék széles választéka az OptiWell-ben.

 A szemüveg egy individualizált tárgy, melyet nem „sorozatgyártásban” készítenek, hanem egyénre szabott, jól meghatározott paraméterek alapján készíti el az optikus.

Helytelen felfogás, hogy anyagi érdekeket előtérbe helyezve bolhapiacon, bevásárlóközpontokban, benzinkutaknál, vagy esetleg oroszpiacon vásároljunk szemüveget, ugyanis az ott található szemüvegek semmilyen szempontból nem felelnek meg azoknak a követelményeknek, melyeknek eleget kell tegyen egy gyógyszemüveg. Sok esetben a lencséknek a minősége, a kereteknek az ellenálló képessége nem megfelelő, és a lencsék bedolgozása hagy kívánnivalót maga után. De a legnagyobb baj az, hogy azok a paraméterek melyeket a szemész orvos vagy az optometrista a különböző mérések után felír a receptre, nincsenek betartva, ezáltal nagyon sok esetben nagy romlást idéznek elő a látásban.  

 Az OptiWell Optika szemüvegkeretek és szemüveglencsék nagy választékát kínálja vásárlóinknak, mely lehetővé teszi a vásárlókkal történő hatékony, gyors, kellemes együttműködést. Az OptiWell-ben képzett kiszolgáló személyzet fogadja a pácienseket, modern gépekkel felszerelt bedolgozó központban történik a szemüvegek készítése, az optometriai vizsgálatokat pedig diplomás optometristák végzik a jól felszerelt rendelőben. Ha a szükséges lencse nem található meg raktárkészleten, egyedi rendelés alapján pár nap alatt beszerezhető. Szemüvegkeretek szintén nagy választékban találhatóak, egész olcsó keretektől kezdve nagyon különleges, a legutolsó divatot követő drágább keretekig, így ki tudják elégíteni a vásárlók minél nagyobb rétegét, kezdve a kisnyugdíjasoktól egészen a tehetősebb vásárlókig, és biztosítani mindenkinek a legjobb minőséget.

 Az árak kifejezetten kedvezők, mindenki megtalálhatja a számára kedvező szemüvegtípust. Gyógyszemüvegek készítése és forgalmazása mellett minőségi napszemüvegek, valamint szemüvegtartozékok bő skáláját is megtalálhatják az odalátogatók.

Az OptiWell Optika tulajdonosai és munkatársai mindenkit nagy szeretettel várnak a Mihai Viteazul utca 4-6, Károlyi út C16 és a Grigore Ureche utca 3 szám alatti üzlethelyiségükbe.

(X) 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: