2011-01-19 08:22:59• hírek • blikk.hu

Mennyiért korpásodnak a sztárok?

Pár évvel ezelőtt ha egy ismert vagy már kevésbé ismert színész vagy zenész reklámokhoz adta az arcát, mindenki meglepődött, és elindult a pletyka: biztos annyira nincs más lehetősége, hogy muszáj elvállalnia egy termék népszerűsítését.

Mára szinte minden második hirdetésből ismerős arcok köszönnek vissza, Jakupcsek Gabriella vagy Egerszegi Krisztina például joghurtot és pudingot, Pécsi Ildikó és Tahi Tóth László mosóport, Vágó István kölcsönt, Hernádi Judit pedig vajat próbál „ránk tukmálni". Ám a sok híresség között mégis meglepő, hogy a sok évtizedes szakmai múlttal rendelkező és a mai napig rendkívül foglalkoztatott zenész, Presser Gábor (62) is arcát adta egy reklámhoz.

- A cég, amely Presser Gábort felkérte, nagyon ad arra, hogy hiteles legyen, és nekik igenis megéri mélyen belenyúlni a zsebükbe azért, hogy megszerezzenek egy ilyen neves embert, mint Presser Gábor.

Így akár az is elképzelhető, hogy a hozzá hasonló illusztris személyek esetében „szokásos" 500-600 ezer forintnál magasabb gázsit is kaphatott azért, hogy elmondja ezt a pár mondatos monológot. Mivel ráadásul egy ilyen kisfilm forgatása nem több 4-5 óránál, ez nagyon jó órabér - tudtuk meg egy neve elhallgatását kérő reklámszakembertől.

- Én nagyon örültem, amikor a mosóporos cég megkeresett, és hogy őszinte legyek, egy ilyen reklámmal valóban többet lehetett keresni, mint akár egy komoly, kiemelt szinkronfőszereppel - vallotta be Pécsi Ildikó (70), aki hosszú évekig szerepelt egy reklámban. - Igaz, sokan elítéltek érte, de ez a reklám komoly sikereket ért el. Ráadásul egy ilyen esetben szigorú szerződéseket is kötnek, feddhetetlennek kell lenni hozzá. Persze van, akit kifejezetten akkor szerepeltetnek, ha tele van vele a média, nem is biztos, hogy jó hírek miatt.

A cikk folytatását a blikk.hu oldalán olvashatják.


A sztárokat jól megfizetik a reklámozók.
A sztárokat jól megfizetik a reklámozók.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: