2018-11-22 07:00:25• hírek • Bede Emőke

Menekülni próbált a három ember életét kioltó sofőr

Fotó: observator.ro
Fotó: observator.ro

Tragikus baleset történt a Konstanca megyei Ovidiu közelében: két nő és egy kisgyermek vesztette életét.

A balesetért egy 33 éves avasfelsőfalusi férfi tehető felelőssé, aki részegen, nagy sebességgel hajtott Mercedesével. Az autó egy váratlan pillanatban áttért a szemközti sávba, ahol összeütközött egy szabályosan közlekedő Hyundai típusú autóval, mely Konstanca irányából tartott a Mihail Kogalniceanu nevű település felé.
 

A balesetben hárman vesztették életüket, mindannyian a szabályosan közlekedő járműben utaztak. Elhunyt az autót vezető nő, 3 éves gyereke, valamint a nő édesanyja, egy másik női utas pedig súlyosan megsebesült. A helyszínre érkező mentők próbálták újraéleszteni a gyermeket, ám olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy minden próbálkozás hiábavalónak bizonyult.
 

A Mercedest vezető részeg férfi kisebb karcolásokkal szállt ki saját összeroncsolódott autójából, majd menekülni próbált. Szerencsére nem jutott messzire, ugyanis egy rendőr és egy szolgálaton kívüli hivatásos katona elkapta. A sofőr átható alkoholszagot árasztott, így már azelőtt nyilvánvalóvá vált ittassága, hogy megfújatták volna.
 

A rendőrség eljárást indított a baleset pontosabb részleteinek féltárása érdekében.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: