2019-01-08 05:20:17• hírek • Blikk.hu

Menekülés a drogpokolból: ez vár Curtisre az elvonón

„Szeretlek, Petike, és mindenben igazad volt!” – írta a Facebook-oldalára Curtis, elismerve ezzel szenvedélybetegségét a nyilvánosság előtt.

Drámai vallomásában ígéretet tett arra is, hogy rehabilitációra megy, amely az általunk megkérdezett szakértő szerint hosszú és kegyetlenül nehéz megpróbáltatás lesz számára. A rapper nemcsak a rajongóknak, de barátjának és kollégájának, Majkának is üzent ezzel, aki tavaly augusztusban a Szegedi Ifjúsági Napokon hatalmas tömeg előtt jelentette be, kábítószer-problémái miatt megszakítja a közös munkát az újpesti rapperrel.
 

„Sajnos, idő kellett ahhoz, hogy belássam a betegségem... Bocsánatot kérek mindenkitől, mindenért! Ezen a héten befekszem egy rehabilitációs központba, hogy újra az igazi Curtist kapjátok” – írta bejegyzésében, hozzátéve azt is, hogy lemondja az összes januári koncertjét. A Blikk által megkérdezett szakember szerint, ha valóban komoly az elhatározása, kevés lesz csak a januári időpontokat lemondania, az embert próbáló rehabilitáció, a menekülés a drog poklából ugyanis legalább egy vagy másfél évig tarthat.
 

Kollégájuk, Király Viktor is drukkol a rappernek, akivel együtt szép sikereket értek el, legutóbb a Füttyös című nótával.


– Hatalmas lépést tett a gyógyulás felé, büszke vagyok rá, sok erőt kívánok neki – nyilatkozta lapunknak az énekes.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: