2012-01-18 13:27:40• hírek • Szatmar.ro

Melyik nőtípustól meneküljön minden férfi?

Modern világban élünk, szoktuk gyakran közhelyesen hangoztatni, amelynek alapritmusához és alapkövetelményeihez valamilyen szinten minden férfi igyekszik alkalmazkodni.

Változnak a szokások, átalakulnak az értékrendek, az élet minden területén más prioritások kerülnek előtérbe. Egy azonban biztos, vannak olyan nőtípusok, melyek képesek az őrületbe kergetni a legtoleránsabb férfit is. Ilyen a fúria típusú nő is.

Az ókori római mitológiában a fúria a bosszúállás istennője, a fúriák más néven erinüszek a bosszú szellemei, a lelkiismeret-furdalás megszemélyesítői, ami gyakran előbújik minden nőből, de a fúria nőtípusban szinte állandóan jelen van. A napjaikban használt megnevezés sem véletlen, amikor egy férfi fúriának titulálja a már-már idegeire menő nőt. Az ilyen nőtípus fő jellemzője, hogy örökösen civakodik, házsártos, képtelen belátni, ha párjának igaza van, illetve, ha ő tévedett, magából gyakran kikel, hisztizik, ő a tipikus feldühödött nőtípus. Dühroham és dühkitörés nélkül szinte elképzelhetetlen számára egy társkapcsolat. A férfiak többsége gyakran észre sem veszi, ha egy ilyen nőtípus fokozatosan rátelepszik, behódol neki és elveszti személyes szabadságát.

Ugyan minden nőben ott rejtőzik minimális szinten egy kis egészséges hiszti, de a fúria rátelepszik, ráköltözik a kiszemelt pasira, folyamatosan ellenőrizi, nem hagyja meg számára a személyes életteret, nem lehet lekoptatni. Amolyan kiteszem az ajtón, bemászik az ablakon típus. Párkapcsolati szakértők szerint ezzel a nőtípussal kizárólag azok a férfiak maradnak meg, akik puhányok, határozatlanok és éretlenek. Egy érett személyiségű férfi ugyanis képes arra, hogy megszabaduljon attól a nőtől, aki nem boldogságot, hanem szinte kizárólag szenvedést és rengetek veszekedést nyújt számára.

A fúria nőtípustól úgy lehet megszabadulni, ha a férfiáldozat erőt vesz magán, határozottan kiáll saját maga mellett, és kőkemény fellépésűvé válik, ez azt jelenti, hogy férfiként a sarkára kell állnia. Persze időközben ajánlott új barátnő után nézi, a fúriával töltött időszakot pedig, mint kőkemény leckéből levont tapasztalatot hasznosítani.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: