2012-11-11 01:49:19• hírek • Kocsis Zoltán

Melyik az év legsikeresebb szatmári cége?

Nemrégiben látott napvilágot a leggazdagabb romániai üzletemberek listája és talán sokakban felmerült a kérdés: Szatmár megyében mely cég illetve mely vállalkozó volt a legsikeresebb a lassan véget érő esztendőben? Nos, a Kereskedelmi, Ipari és Mezőgazdasági Kamara péntek este ad erre választ.

Mint ahogy az előző esztendőkben megszokhattuk, a Kamara idén is megszervezi az Üzletemberek Bálja elnevezésű rendezvényét, amelyen díjazzák a különböző területeken működő legsikeresebb cégeket, üzletembereket.

„Az esemény megrendezésének célja, hogy ápoljuk és promováljuk a Szatmár megyei gazdaság és annak szereplőinek imázsát", jelentette ki Daniela Culic (fotó), a Kereskedelmi, Ipari és Mezőgazdasági Kamara elnöke. „Szintén nagyon fontosnak tartjuk, hogy hirdessük megyénk gazdasági lehetőségeit, potenciálját", tette hozzá Culic, kiemelve: egy ilyen alkalom arra is nagyszerű lehetőséget biztosít, hogy a különböző területeken tevékenykedő cégek, üzletemberek megismerjék egymást.

A gálára péntek délután kerül sor a törvényszék közelében található egyik étteremben és ott mutatják be a Szatmár megyei Cégek Toplistája elnevezést viselő katalógust is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: