2008-11-10 15:05:04• hírek • Parajdi Andrea

Megyék közti Bálint hétvége

A Romániai Bálint Társaság és a Szatmárnémeti „Persa Alina & Secan Calin" Pszichológiai Magántársaság közösen szerveznek Bálint hétvégét városunkban.

Az úgynevezett „Bálint módszereket" vagy „Bálint csoportokat" Bálint Mihály (1896-1970) orvos, pszichoanalitikus, egyetemi tanár dolgozta ki. A Bálint módszerek, a hatékony orvoslás módját a doktor és a páciens kapcsolatára, valamint a köztük lévő kommunikációra is kiterjesztették.

A Bálint hétvégére november 21-23 között kerül sor Szatmárnémetiben, ahová háziorvosok, szakorvosok, pszichológusok, szociális munkások és egyéb egészségügyi dolgozók jelentkezését várják, illetve olyan diákok is részt vehetnek, akik a fentiekben említett területek iránt érdeklődnek. Az előadásokon olyan módszereket sajátíthatnak el a résztvevők, amelyek segítenek a beteg érzelmi világának minél jobb megismerésében, s megtanulhatják, hogyan lehet pusztán szavakkal hatékonyabbá tenni egy kezelést.

Beiratkozási határidő: november 20. Bővebb információkért hívja György Gáspár pszichológust a 0740362681-es, vagy Secan Calin pszichológust a 0745889044-es telefonszámon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: