2012-07-20 18:10:15• hírek • Kocsis Zoltán

Megyei út lesz a Szatmárudvari -Apa szakasz

Traian Basescu államfő leváltására buzdította a szatmáriakat Adrian Stef és Mircea Govor, a Megyei Tanács elnöke illetve alelnöke a péntek délután az USL-székházban megtartott sajtótájékoztatóján Szatmárnémetiben. A két politikus a megyei infrastruktúra fejlesztéséről is szót ejtett.

Akárcsak Dorel Coica polgármester egy héttel ezelőtt, Govor is az államfő leváltására szólította fel a lakosokat. Govor, aki a jövő elnökének nevezte Crin Antonescut, soha vissza nem térő alkalomnak nevezte a július 29-én esedékes népszavazást, amikor a lakosság Basescu leváltásáról dönthet.

Stef ugyanakkor bejelentette, hogy jövő héten kezdődik a Kisgérce és Turc közötti 5,5 kilométer hosszú útszakasz aszfaltozása. A tanácselnök elmondta továbbá, hogy hétfőtől megyei úttá alakul a Szatmárudvari - Aranyosmeggyes - Apa útszakasz, ami eddig községi út volt. A cél, hogy országúttá váljék és akkor már az Országos Útügyi Vállalat feladat lesz a felújítása.

Hogy az apaiak mikor juthatnak haza jó úton, az még ettől a lépéstől nyitott kérdés marad, mert vélhetően nem csak Szatmár megye vezetőinek jutott eszébe ez a megoldás, hogy átadják a felelősséget a kormánynak.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: