2017-02-15 18:14:58• hírek • Kocsis Zoltán

Összeállt az megyei karate-válogatott

Február elején a Szatmár Megyei Karate Egyesület kihirdette azt a névsort, amely a megye karate-válogatottját alkotja. A 18 fiatal tehetség már túl van az első közös edzéseken is.

Magos Róbert és Anzik Arnold mesterek igyekeztek felmérni a 10-19 éves tehetséges karatékákat, ezt követően állították össze a megye válogatottjának keretét. „Minderre azért volt szükség, hogy ezekkel a gyerekekkel külön tudjunk foglalkozni. Az intenzív munka végső célja a tokiói olimpia", fogalmazott Magos.

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság augusztusban jelentette be, hogy a karatét felvették az olimpiai sportágak közé. Mindez természetesen új lendületet adott a karaténak nem csak nemzetközi, de Szatmár megye szintjén is. A Magos vezette edzői csapat pedig abban reménykedik, valamelyik szatmári karatéka is tatamira állhat a japán fővárosban.

A megye válogatottjába került karatékák ezentúl intenzíven készülnek - elsőként a megyei bajnokságra, majd a március 17-19. közötti országos bajnokságra, amelynek helyszíne Ploiesti lesz. A válogatott tagjai kimonójukon viselhetik a világszövetség, a WKF logóját is.

Íme a válogatott névsora:
Kalocsai Zoltán, Bontidean Daniel, Podolyák Denisa, Circiu Patrick, Kovács Ottó István, Magos Róbert Patrick, Trif Stelian, Vida Ármin, Trif Bogdan, Kónya Arnold, Pop Laura, Suba Dóra, Mihali Matei, Gherman Marius, Anzik Petra, Vlaicu Raul, Molnár Bence és Anzik Benjámin.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: