2009-12-09 15:50:45• hírek • Parajdi Andrea

Megvolt az első sorsolás

December 7-én indítottuk el közös nyereményjátékunkat a Dog For Life Diszkonttal, amelynek keretében minden második nap kisorsolunk egy kilogramm minőségi kutyatápot, vagy igény szerint egy fél kiló macskatápot.

Ön is meglepheti házi kedvencét valami újdonsággal az ünnepi időszakban, mindezért csak annyit kell tennie, hogy benevez a legújabb nyereményjátékunkra és a többit pedig a szerencse Istennőjére bízza.

Aki tudja a választ arra a kérdésre, hogy: Melyik a legolcsóbb kutyatáp, amely a Dog For Life Diszkontban megtalálható? (Kérjük feltüntetni a kutyatáp nevét, és annak kilogrammonkénti árát), küldje el a jatek@szatmar.ro e-mail címre a megfejtést. A nyereményjáték két héten át zajlik, mi pedig minden második nap hirdetünk egy nyertest, így a játék végéig a Dog For Life Diszkont jóvoltából összesen heten vihetnek haza egy kiló kutyatápot, vagy egy fél kiló macskatápot. A verseny részleteit itt találja.

Az első sorsoláskor Suta Brigitta mellé pártolt a szerencse, aki kívánsága szerint egy kiló kutyatápot hozhat el a Dog For Life Diszkontból. A nyertesnek gratulálunk, és azt még fontosnak tartjuk kihangsúlyozni, hogy minden egyes sorsoláson részt vesz majd az addigi összes jelentkező.

Újabb nyertest legközelebb december 11-én hirdetünk.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: