2019-04-24 04:44:16• hírek • Blikk.hu

Megviselte Galambos Lajos házasságát a pereskedés

Szeretetben, de különös feszültségben telt a húsvét a Galambos családban.

A közüzemi lopással és vesztegetéssel vádolt mulatószenész, Galambos Lajos(58) igyekezett meghitté tenni az ünnepet, ám rá kellett döbbennie, az évek óta tartó bírósági ügye egy életre megváltoztatta a családját.
 

– Csodálatos érzés, amikor egy ilyen ünnepen összejön a család, de mostanra tudatosult bennem, hogy ez az áldatlan per végleg rányomta bélyegét a házasságomra, pedig egy szót sem ejtettünk róla – magyarázta Lajcsi, arra utalva, hogy felesége, Galambos Boglárka (52) nem érez igazi könnyebbséget amiatt, hogy többé nem kell tárgyalásra járnia. – Valamelyest megkönnyebbült, hogy többé nem kell odaülnie a vádlottak padjára, de sajnos nem enyhült a feszültsége, és szerintem ez akkor is így marad, amikor már túl leszünk ezen az egészen. Olyan lelki sebet kapott, amely sosem fog begyógyulni.
 

Ahogy azt korábban megírtuk, a halasztások miatt a másodrendű vádlottként büntetőeljárás alá vont Boglárka csak a tavaly májusi tárgyaláson tudott nyilatkozni arról, hogy lemond a tárgyalásokon való részvétel jogáról, a továbbiakban ügyvédje képviseli. 
 

– Meghurcoltnak, megalázottnak és rendkívül kiszolgáltatottnak érzem magam – nyilatkozta akkor a bíróságon a háromgyerekes édesanya, hangsúlyozva, nem érzi magát bűnösnek.

 

A cikk folytatásáért keresd fel a Blikk.hu oldlalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: