2005-12-09 17:36:21• hírek • Szatmar.ro

Nagy Zsolt az év embere a kommunikációban

Nagy Zsolt távközlési  miniszter nyerte el a 2005-ös Év Embere a Kommunikációban címet.

A Mobil Kommunikációs Gála keretében, Nagy Zsolt távközlési és információs technológiai miniszter nyerte el a 2005-ös Év Embere a Kommunikációban címet. A román távközlés területén elért jelentős eredmények érdemeként megszerzett díjat George Copos államminiszter adta át, aki méltatta Nagy Zsolt miniszter szakértelmét, illetve azt a módot, ahogyan sikerült együttműködnie a szakterület üzleti szférájával, valamint a politikai szereplőkkel.

”Ebben az évben az általam vezetett minisztérium a saját költségvetésének harmincszorosát vonzotta a román költségvetésbe. Ha csupán ezt a tényt nézzük, egyértelműen bizonyítja a román infokommunikációs szektor fejlettségét.” – nyilatkozta Nagy Zsolt.

A Gála megnyitóján Nagy Zsolt kihangsúlyozta, hogy a kormányprogramban kitűzött célok e szakterületen sikeresen megvalósultak, mind a privatizációs törekvések, mind pedig az információs társadalom fejlődésére irányuló projektek. Mindezek a megvalósítások példaértékűek a Közép- és Kelet Európa régiójában.

A Gálán a szakterület mintegy 350 kiemelkedő személyisége vett részt, az infokommunikációs ipar képviselői, tizenkét ország szakértői, a Román Kormány tagjai, a legnagyobb multinacionális cégek vezetői, valamint a bukaresti diplomáciai intézmények küldöttei.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: