2012-03-26 17:13:45• hírek • Szatmár.ro

Megvertek és kiraboltak egy 45 éves nőt

Újabb rablás történt hétfő hajnalban Szatmár megyében: két maszkot viselő férfi bántalmazott, majd rabolt ki egy középkorú nőt Barlafaluban.

A rendőrség tájékoztatása szerint a Argentina N. akkor érkezett haza és neszt hallott háza egyik szobájában.A két maszkos férfi ekkor támadta meg, öklükkel és lábukkal ütlegelni kezdték, majd ideiglenesen mozgásképtelenné tették a nőt, azt követelve, árulja, hol tartja értéktárgyait.

A két rabló hétszáz eurót valamint jelentős mennyiségű aranyékszert vitt magával.Miután távoztak, a 45 éves nő értesítette az esetről egyik szomszédját, aki a 112-es egységes segélyhívó telefonszámon értesítette a Barlafalui Rendőrséget.

Az elmúlt egy hét alatt ez immár a harmadik rablás Szatmár megyében. Egy héttel ezelőtt egy korábban gyilkosságért elítélt férfi rabolta ki munkaadójának egyik pékségét, majd két nappal később a Károlyi úti Mol benzinkutat fosztották ki.

Előző esetben a járókelők elfogták az elkövetőt, utóbbi esetben viszont még folyik a nyomozás a tettes kilétét illetően.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: