2012-11-13 18:41:58• hírek • Kocsis Zoltán

Megverték a plakátolókat Komorzánban

Képünk illusztráció
Képünk illusztráció

Nem csak Szatmárnémetiben okoz gondot a közelgő parlamenti választásokat megelőző kampány: hétfőn két önkéntest vertek meg Komorzánban.

A Kisgércei Körzeti Rendőrséget hétfő délután a 112-es egységes segélyhívó telefonszámon értesítették arról, hogy fizikai atrocitás áldozatává vált Komorzán faluban két fiatal, akik az egyik politikai párt választási plakátjait ragasztották ki.

A helyszínre érkezvén kiderült, hogy a 35 éves C.I. nem nézte jó szemmel, hogy a 23 éves és a 31 éves önkéntes a háza közelében lévő villanyoszlopra ragasztotta a plakátokat. A szóváltásból testi erőszak lett, a két önkéntes pedig kisebb zúzódásokat szenvedett

A rendőrség közleménye szerint a bántalmazó ellen testi sértés vádjával indít eljárást az illetékes hatóság. Felhívja ugyanakkor a figyelmet, hogy a kampány ideje alatt fokozott figyelemmel kísérik az esetleges a visszaéléseket, törvénysértéseket.

Egy napon belül ez a második törvénybe ütköző probléma a plakátolással kapcsolatban: hétfőn Szatmárnémeti polgármestere 24 órás ultimátumot adott az egyik pártnak, hogy az távolítsa el az illegális helyre kiragasztott hirdetéseit.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: