2016-04-18 13:14:02• hírek • Kocsis Zoltáns

Megverték a bírót Egriben, eljárást indított a rendőrség

Nem mindennapi eseményekkel zárult vasárnap délután az Egri Sasok és az FC Certeze közötti bajnoki labdarúgó mérkőzés: az V. osztályban vívott meccs igazi csatává alakult át, miután a vendégek több játékosa is megütötte a játékvezetőt. A rendőrség eljárást indított az ügyben.

A mérkőzés 1-1-re állt, amikor három perccel a rendes játékidő lejárta előtt a hazaiak megszerezték újabb góljukat. A bekapott találat és a valószínűnek tűnő vereség olyannyira feldühítette a vendégek több játékosát, hogy miközben a hazaiak még ünnepelték góljukat, az egyik avasújfalui játékos megütötte Petreus Gheorghe játékvezetőt. A bíró az ütéstől elesett, mire a földön fekve többen is megrugdosták.

A játékvezetőt a Szatmár Megyei Kórházba szállították, de alaposabb kivizsgálás után haza engedték, nem volt szüksége kórházi kezelésre.

A rendőrség tájékoztatása szerint az FC Certeze három játékosa, a 29 éves T. Ionel, a 29 éves A. Adrian és a 23 éves S. Daniel ellen bántalmazás és testi sértés vádjával eljárást indítottak. A három játékos nyilván drasztikus büntetésre számíthat a megyei labdarúgó-egyesület részéről is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: