2011-05-05 10:06:11• hírek • Szatmár.ro

Jerzy lenyúlta Ágicát Alekosz elől

Túl a barátságon? A jelek szerint Jerzy teljesen levette a lábáról Ágicát.

Már nem csupán a fődíjért, hanem Ágica kegyeiért is harcol a villa két férfi finalistája. Ahogy arról a Blikk beszámolt, Alekosz a szőkeségnél is bevetette jól ismert udvarlási taktikáját, de nem járt sikerrel. Jerzynek viszont nem kellett hasonló praktikákat alkalmaznia, közte és Ágica között ugyanis már az első pillanattól kezdve forrt a levegő.

Jerzy eleinte ugyan nagyon félénken közeledett, de láthatólag kereste Ágica társaságát. Órákon keresztül együtt főzőcskéztek a konyhában, majd a sorsnak köszönhetően az esti játékban is egy párt alkottak, amelyben életük első randiját kellett bemutatniuk. A feladat igen élethűre sikeredett.

– Csak a vak nem veszi észre, hogy alakulóban van közöttük valami. Már délután is látszott, hogy nem közömbösek egymás iránt, Ágicának pont az ilyen, szép arcú, kidolgozott testű fiúk tetszenek, és szerintem a Jerzy is az olyan nők iránt vonzódik, mint Ági. Ha egy kicsit ápolják még ezt a kapcsolatot, szerintem működhet – mondta Alekosz, aki azt is elárulta: ugyan nem féltékeny, de nagyon rosszul érinti Jerzy sikere.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.


Jeryz már a második lányt hódítja meg a Villában?
Jeryz már a második lányt hódítja meg a Villában?


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: