2009-12-08 10:45:24• hírek • Gozner Gertrud

Szeretetet adni, nem pénzt

A fogyatékos gyerekekkel foglalkozó Langdown Down Transilvania Egyesület a hétvégén tartotta a Mikulás ünnepséget a Hans Lindner Alapítvány Tréning Központjában.

A több mint harminc Down szindrómával élő gyermek és fiatal már hetekkel korábban nekifogott a versek és a karácsonyi énekek megtanulásnak - tudtuk meg Koczinger Tibortól, az alapítvány elnökétől. A fiatalok nagyon örvendtek a Mikulással való találkozásnak, és harmonikán játszott énekekkel fogadták, amelynek ritmusát az összes jelenlevő együtt tapsolta.

A Télapó bőséges ajándékot hozott a fogyatékos gyermekeknek, ebben a Langdown Down Egyesület, a Hans Lindner Alapítvány és a gyerekek szülei is segítségére voltak. Az ünnepség azonban nem ért végett az ajándékok átadásával, a résztvevők együtt örvendtek a gyerekekkel, bizonyítván, hogy a legnagyobb ajándék az egymásra figyelés.

Az ünnepségre való készülődés során karácsonyi díszeket is készítettek a fogyatékkal élő gyermekek: díszes csomagolópapírok, kis falra akasztható képek, gyöngyök és üdvözlőlapok kerültek ki a fiatalok kezei alól. Ezeket a tárgyakat meg lehet vásárolni a Langdown Down Transilvania Crisan utca 31 szám alatti székhelyén, ezennel elismerve ezen fiatalok áldozatos munkáját, és azt a szeretetteljes munkát, amivel ezek a szép ajándékok készültek.



A fogyatékkal élő fiatalok ajándék-készítéssel készülnek a Karácsonyra


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: