2008-11-18 17:25:21• hírek • Parajdi Andrea

Megvásárolhatók az ANL lakások

Átkerültek az Országos Lakásügynökség (ANL) tulajdonába a Closca sugárúton lévő ANL lakások. Erről döntött keddi rendkívüli ülésén a városi tanács.

A városi tanács november 18-án, kedden rendkívüli tanácsülést tartott, amelyen csupán egy határozati pont került napirendre. Az előterjesztés a Closca sugárút 72-74 szám alatt található ANL lakások városi tulajdonból, állami tulajdonba való áthelyezéséről szólt, amelyet jóvá is hagytak a tanácsosok.

-Hamarosan lejár az öt évre szóló bérleti szerződése az ANL lakásoknak. Az ott lakók a bérleti díjat a városnak fizetik, azonban ha meg akarják vásárolni az apartmanokat, akkor az Országos Lakásügynökségnek kell átutalniuk az összegeket. Lesznek, akik meghosszabbítják majd a szerződéseket, viszont számításaink szerint a családok 70-75%-a várhatóan megvásárolja ezeket az otthonokat -tájékoztatott Kereskényi Gábor, alpolgármester.

Az Országos Lakásügynökség kasszájába kerül tehát minden megvásárolt ANL lakás után járó pénzösszeg, amelyet további lakások építésére fordítanak. A Poligonului utcára tervezett lakások egy része is vélhetően ebből a pénzalapból valósul majd meg.

ANL lakások a Closca sugárúton

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: