2009-07-09 14:22:22• hírek • Parajdi Andrea

Megvannak a szerencsések

Több mint száz rockzenekedvelő jelentkezett a Szatmár.ro legújabb nyereményjátékára, amelyen belépőjegyeket sorsoltunk ki a hétvégén megszervezésre kerülő Samfest Rock fesztiválra.

Július 10 és 11-én zajlik az ötödik alkalommal megszervezésre kerülő Samfest Rock fesztivál, amelynek helyszíne ezúttal is a szatmárnémeti strand. Az eseményt a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal támogatásával a G.M.Zamfirescu Kultúrház a Szatmári Kulturális Napok keretében bonyolítja le.

A rock műfaj kedvelőinek megéri jegyet váltani a két napos őrületre, hiszen a rockzenei stílus keményebb és dallamosabb képviselői is színpadra állnak. A rendezvényen külföldi együttesek (a svéd Evergrey, a német Agathodaimon, az olasz Graveworm és a Rev-o, a norvég Communic is, a magyarországi Moby Dick), illetve hazai fellépők (a Negura Bunget, az Implant Pentru Refuz, a Bucovina, a Deity, a Truda, a Trooper, a Florian Band, a Ramm-brandt ) is szép számmal színpadra állnak.

Akik tudták, hogy a Moby Dick együttes két alapítótagját unokatestvéri kapcsolat köti össze, és helyes megfejtésüket be is küldték a szerkesztőségünk e-mail címére, részt vehettek a belépőjegyek kisorsolásán. Több mint száz játékos közül ezúttal a szerencse Kaszoniczki Norbertnek, Farkas Róbertnek és Fecser Erikának kedvezett. A nyereményjátékunk győztesei egyenként két személy belépésére jogosító utalványt nyertek, amely a rendezvény mindkét napján felhasználható.

A Samfest Rock fesztiválra egyébként egy napos belépőt 35 lejért lehet váltani, míg 50 lejbe kerül a rendezvény mindkét napján való részvétel.

Gratulálunk a nyerteseknek!


Belépőjegyeket sorsoltunk ki a július 10 és 11-én zajló Samfest Rock fesztiválra.
A Samfest Rock fesztiválon a svédországi Evergrey is fellép


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: