2011-08-09 17:30:23• hírek • Szatmár.ro

Megvannak a nyertesek

Kisorsoltuk a Greenbaby és a Szatmár.ro hírportál közös játékának nyerteseit.

A Greenbaby online bababolt kissé eltér a megszokott bababoltoktól. Az itt kapható termékeket ugyanis a bolt tulajdonosai saját gyermekeikkel is kipróbálták és használják, és azzal a meggyőződéssel teszik elérhetővé más kisgyermekes szülők számára, hogy ezek a termékek megkönnyítik a kisbabás létet, elősegítik a szülők és a kisgyermek közötti erős kötődés kialakulását, tiszteletben tartják környezetünk oly törékeny egyensúlyát.

A Greenbaby-vel közös nyereményjátékunkba bekerülni egyszerű volt. Csak annyit kellett a részvevőnek megírnia, hogy milyen termékeket próbálna ki az online bababolt kínálatából. Érkeztek is az e-mailek, melyek közül kedd délben sorsoltuk ki a nyerteseket Gödri Réka, a Greenbaby bababolt tulajdonosának segítségével.

Az első helyezettnek járó nyereményt, egy Swimm Trainer úszógumit és egy Bummis mosható úszópelenkát Buzogány Dénes nyerte, a második helyezett Hajdu Andrea Éva lett, az ő nyereménye egy Tikki puha talpú bőrcipő, a harmadik ajándék pedig Ternar Adrianát illeti, a díj egy UV szűrős Baby Banz kalap.

A szerencsés nyerteseket az ajándékok átvételéről telefonon tájékoztatjuk.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: